Welkom bij mijn trainingen 

De kracht van voortdurend leren en ontwikkeling staat centraal binnen ChangeLabs. Daarom ben ik blij om twee eendaagse certificeringstrainingen te kunnen aanbieden: de Vucacanvas training en de Valuemaps training. Deze trainingen zijn speciaal ontworpen voor change-makers, managers en andere practitioners die hun kennis en ervaring in hun vakgebied willen verbeteren.

VucaCanvas Training

Hoe wordt je Fit-for-Future in een dynamische, complex en onzekere omgeving. De training is een eendaagse certificering waar deelnemers kennis maken met een nieuw framework, tools en canvassen om teams, organisaties en communities te laten floreren in complexe en onzekere omgevingen. Het VucaCanvas framework is ontwikkeld in 2015 en is een krachtig concept voor het ontwikkelen van de capaciteiten die nodig zijn voor toekomstbestendige en florerende teams, organisaties en communities. Tijdens de training doen deelnemers ervaring op met het gebruiken van het framework en de canvassen. Ze werken met cases en leren hun eigen sessies en workshops te faciliteren. Aan het einde van de training ontvangen deelnemers een levenslange certificering, waarmee ze hun vaardigheid aantonen in het toepassen van het VucaCanvas-framework, de aanpak en de canvassen.

Training VucaCanvas
ValueMaps Training

De intrinsieke kracht van collectieve identiteit en gedeelde waarden. De Valuemaps training is een eendaagse certificering voor change-makers, managers en andere practitioners. Valuemaps is in 2006 ontwikkeld en biedt een gestructureerde aanpak om collectieve identiteiten en gedeelde waarden van teams, organisaties en communities te visualiseren, analyseren en versterken. Tijdens de training werken de deelnemers actief met de onderliggende theorie, de visualisatie en het faciliteren van groepen. Na afronding van de training zijn de deelnemers gecertificeerd om de Valuemaps aanpak en tool in hun eigen praktijk en werk te gebruiken.

Training ValueMaps.  
05f2f7_4cc75d9256644c8ebfc5f2d3066c3304~mv2.jpg

Waarom kiezen mensen voor deze trainingen?
  • Expert Facilitator: Als consultant, trainer en onderzoeker heb ik de frameworks, concepten en tools ontworpen met een diepgaand begrip van de theorie én de praktijk. Ik gebruik voorbeelden uit de praktijk om de leerervaring boeiend en impactvol te maken.
  • Interactieve Leeromgeving: Ik geloof dat actieve deelname leidt tot effectief leren. Mijn trainingen zijn interactief, met groepsactiviteiten, dialoog en casestudies zodat deelnemers hun nieuwe kennis en ervaring kunnen uitproberen in een veilige omgeving.
  • Praktische Toepassing: Mijn trainingen richten zich op het verkrijgen van tastbare vaardigheden zodat deelnemers ze direct kunnen toepassen in hun professionele werkomgeving. Ik leg de nadruk op oefeningen en real-life scenario's om ervoor te zorgen dat deelnemers praktische ervaring opdoen.
  • Certificering: Een succesvolle afronding van de eendaagse training geeft een levenslange certificering, erkend in het vakgebied. Deze bevestigt voor elke deelnemer de expertise in het effectief gebruik van de concepten en tools in hun eigen praktijk en werk.
Register

Om je in te schrijven voor de VucaCanvas training of Valuemaps training, klik je op de onderstaande link. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen bij mijn aankomende training en ondersteun je graag bij de verdere ontwikkeling in je vakgebied.

Training VucaCanvas
Training ValueMaps   
Investering

Investeer vandaag nog in je professionele ontwikkeling. Verrijk je kennis en ervaring met deze excellente trainingen. Mocht je nog vragen hebben of informatie nodig hebben, neem dan rechtstreeks contact met mij op.