Eéndaagse Training - ValueMaps

Waarom een training over collectieve identiteit en gedeelde waarden? 

Gezonde organisaties richten zich op het vormen van een werkomgeving die gebaseerd op de collectieve identiteit en gedeelde waarden. Het hebben van betekenis geeft mensen de energie, passie en motivatie om 's ochtends uit bed te komen. Het stimuleert het ontstaan van groepen van gelijkgestemde werknemers, klanten en partners. Ze verbinden zich aan een gedeeld ideaal. Inspirerend werk doorklieft bureaucratieën, silo's en ego's en ontsluit het intrinsieke potentieel van een team, een organisatie of een community.

De ValueMaps training is een interactieve leerervaring voor veranderaars, managers en andere practitioners die deze inzichten praktisch willen toepassen. De training is ontworpen om je in staat te stellen de intrinsieke kracht van collectieve identiteit en gedeelde waarden te visualiseren, ontwikkelen en versterken. Je leert een workshop te faciliteren, identiteit en waarden te ontsluiten en een positieve verandering te initieren in teams, organisaties en communities (bijvoorbeeld woonwijken). Je krijgt een certificering die aantoont dat je de Valuemaps-tool effectief kunt gebruiken

05f2f7_5dc5ef9feca346a9bcf45359a58adb25~mv2.jpeg
05f2f7_89397a40487a4252a59a8d5b2d216ba4~mv2.jpeg
Wat leer ik in deze training?
 • Begrijpen van Collectieve Identiteit: begrijp het concept van collectieve identiteit en hoe het de cultuur en dynamiek binnen organisaties bepaalt.
 • Ontsluiten van Gedeelde Waarden: leer een workshop en dialoog te faciliteren die de gedeelde waarden van teams, organisaties en communities visualiseert.
 • Gebruiken van de Valuemaps: beheers de toepassing van de Valuemaps-tool, een krachtige applicatie die collectieve identiteit en gedeelde waarden visualiseert.
 • Faciliteren van Dialoog: ontwikkel de vaardigheden om interactieve workshops te faciliteren waarin deelnemers hun collectieve identiteit en gedeelde waarden herontdekken.
 • Stimuleer een Positieve Verandering: leer hoe je de collectieve identiteit en gedeelde waarden in teams kunt benutten om betere beslissingen te nemen, de cultuur te versterken en gelijkgestemde aan te trekken.

Waarom kiezen mensen voor deze training?
 • Expertise: leer van de kennis en ervaring van de trainer (Rik Berbé), die de ontwikkelaar is van de Valuemaps-tool en het trainingsprogramma.
 • Bewezen Resultaten: de training is gebaseerd op meer dan 15 jaar onderzoek, analyse en praktische toepassing van ValueMaps.
 • Wereldwijde Ondersteuning: sluit je aan bij een internationale gemeenschap van practitioners en krijg toegang tot continue ondersteuning en materiaal.
 • Praktische Toepassing: ontwikkel de vaardigheden en tools om jouw opgedane kennis en ervaring direct toe te passen in je eigen werk met teams, organisaties en communities.

In deze training leer je het potentieel van collectieve identiteit en gedeelde waarden in teams, organisaties en communities te ontsluiten. Ontwikkel jouw kennis en ervaring om betekenisvolle transformatie te faciliteren en het potentieel van teams en organisaties te ontsluiten. Meld je aan voor de Valuemaps training en word een gecertificeerde ValueMaps practitioner. Neem contact met me als je meer wilt weten over de training.

Mail voor meer informatie
Download brochure (Engels)

Details

Datum: Vrijdag 26 januari, 2024

Taal: Nederlands (English spoken training here)

Tijd: 10.00 - 17.00

Locatie: Apeldoorn, Nederland

Kosten: € 490 (geen BTW)

Aantal: gelimiteerd tot 8 deelnemers

Certificering: levenslang (geen jaarlijkse kosten)

Projecten: inclusief één gratis ValueMaps onderzoek

Registeer

Schrijf je hier in voor de Valuemaps training. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en ondersteun je graag bij de verdere ontwikkeling van je vakgebied.  Energy8 all puppets