Over ChangeLabs

In een snel veranderende omgeving zijn bestuurders en managers continu bezig met het aanpassen van organisaties en steden. Met ChangeLabs ondersteun ik ze daarbij. Mijn aanpak brengt een significante versnelling bij het co-creëren van purpose, identiteit, strategie en capaciteit. De triggers voor verandering.


Een ChangeLab is een participatieve aanpak waarbij deelnemers intensief met elkaar werken. Het combineert systemic design, de wisdom of crowds en de art of hosting. Dat zorgt voor versnelling én verdieping.


Op mijn Linkedin profiel meer informatie over mijn projecten, vakmanschap en activiteiten.

Rik Berbé MSc | oprichter - workshop facilitator - management consultant

Partners

ChangeLabs maakt deel uit van een netwerk met innovatieve partners op het gebied van organisatie- en gebiedsontwikkeling:

 

Referenties

Rik faciliteert al meer dan 10 jaar werksessies voor ons managementteam gericht op het ontwikkelen van visie, beleid, team- en organisatie ontwikkeling. Zijn doordachte ontwerpen van de bijeenkomsten, met vernieuwende,  passende en inspirerende werkvormen, zijn gericht op een gezamenlijk eindresultaat en komen in co-creatie tot stand.


1665170322136
Jan drenth Directeur
Nijestee          

Ik heb Rik ervaren als een prettig, rustig, betrouwbaar, gestructureerd en geïnteresseerd iemand. Rik heeft ons heel goed geholpen in ons cultuurtraject waarbij hij als facilitator diverse groepen en teams heeft begeleid in het concreet maken van onze kernwaarden. Als facilitator is hij in staat om te verbinden, structuur aan te brengen en tot de kernvraag te komen.


1581422877938
KLAAS DE JONG Manager
Natuurmonumenten      

Rik kan er heel goed voor zorgen dat divers samengestelde groepen mensen gaan samenwerken. In een juiste verhouding van creativiteit en strakke planning, ontspanning en hard werken, orde en chaos weet Rik door flexibel in te spelen op de situaties die zich voordoen, hoe hij de energie uit de groep kan omzetten in tastbare resultaten. Hierbij wordt het werk ook nog als leuk ervaren.

 

1517673070382
BART HOOGERVORST Manager
Eigen Haard